Bjørn-Kristian Svendsrud valgt som ny FpU-formann

Bjørn-Kristian Svendsrud (23) fra Horten i Vestfold, ble i går valgt som ny formann i Fremskrittspartiets Ungdom (FpU) på FpUs landsmøte i Oslo. – Jeg er utrolig stolt, takknemlig og ydmyk. Det er stort å få tillit fra et landsmøte, sier Svendsrud.

Svendsrud har de to foregående årene vært FpUs 1.nestformann. Han ser frem til å ta fatt på arbeidet. – Jeg gleder meg nå til å starte arbeidet frem mot stortingsvalget 2017 der jeg mener målet må være fornyet regjeringsmakt, og fire nye år til å gjennomføre god FrP-politikk, mener Svendsrud.

Svendsrud gleder seg spesielt mye til å være en del av FrPs programkomité det kommende året. – Som FpU-formann er jeg så heldig at jeg skal få lov til å ta del i arbeidet med programmet frem mot 2017. Det gleder jeg meg til, uttaler Svendsrud.

– Jeg gleder meg til å fortsette det gode arbeidet Atle Simonsen har lagt ned de to siste årene, og vil takke for alt han har lært meg, det har vært utrolig givende og gøy å være del av Atles sentralstyre, avslutter Svendsrud.

Styrets sammensetning er følgende:

Formann Bjørn-Kristian Svendsrud
1.nestformann Kristian Eilertsen
2.nestformann Christoffer Pederssen
Sentralstyremedlem Maria Alseth
Sentralstyremedlem Fredrik Juel Hagen
Sentralstyremedlem Bjørn Emil Nesset
Sentralstyremedlem Fredrik Johansen
1.varamedlem Andreas Jacobsen
2.varamedlem Christoffer Thomsen

sentralstyret02

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.