Bodø FpU er årets lokallag

Under sommerleiren ble Bodø FpU kåret til årets lokallag. Lokallagsformann, Kassandra Petsas gleder seg over utmerkelsen.

Hver sommer deler FpU ut en hederspris til et lokallag som kan pryde seg med tittelen ”Årets lokallag” frem til neste sommer. Kassandra Petsas er stolt over å lede årets vinnerlag.

– Jeg tar imot denne prisen på vegne av Bodø FpU med stor ære og ydmykhet. Alle lokallagets medlemmer har brukt mye energi på å få dette til. Dette motiverer oss veldig til å fortsette med den jobben vi har gjort. Vi har virkelig lagt sjela vår i det, sier Petsas engasjert.

Mange faktorer spiller inn

Det er sentralstyret som kårer vinneren av den gjeve tittelen. Mange faktorer legges til grunn når vinnerlaget skal kåres. Formann i FpU, Bjørn-Kristian Svendsrud skryter av jobben lokallaget har gjort.

– Bodø FpU har på en forbilledlig måte levert et solid stykke arbeid det siste året. Laget fungerer eksemplarisk, utad så vel som innad. Bodø FpU har hatt mange mediaoppslag, arrangert gode og innholdsrike kurs, og har alt av papirarbeid på stell, sier Svendsrud.

Noen av lokallagets mange oppgaver er å rekruttere nye medlemmer og levere gode tilbud til medlemmene. Lokallagene er blant annet ansvarlige for å arrangere skolebesøk, kurs og medlemskvelder.

– Det er utrolig viktig å ha velfungerende lokallag. Det er ute i lokallagene medlemmene bor, og det er i stor grad der aktiviteten skjer. Bodø FpU har levert vært flinke til å rekruttere nye medlemmer som har lyst til å gjøre en innsats. Dette gjenspeiles i medlemskveldene lokallaget avholder, hvor mange ungdommer møter opp og engasjerer seg i viktige debatter. Jeg er svært glad på Bodø FpUs vegne, avslutter Svendsrud stolt.

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.