Forslag til nytt program er presentert

Under landsstyremøtet 4. november presenterte 1. nestformann Kristian Eilertsen programkomiteens 1. utkast til nytt prinsipp- og handlingsprogram. – Programforslaget vil åpenbart skape mye debatt på grasrota, sier Eilertsen.

Programkomiteen hadde sitt andre møte helgen 13. til 15. oktober for å utarbeide det nye programmet. Nå skal programmet endelig sendes på høring til hele organisasjonen.

– Det ble godt over 30 timer hardt arbeid og sene kvelder i løpet av den helgen, men vi kom oss i mål, noe vi er svært fornøyd med, konstaterer Eilertsen.

Han legger til at han er meget fornøyd med arbeidsinnsatsen på komitemedlemmene.

Høringsrunde

Høringsrunden som ble gjennomfør tidligere i høst førte til mange innspill fra både medlemmer og fylkeslag i FpU, som alle ble drøftet og diskutert av komiteen.

– Vi mottok mange veldig gode innspill til arbeidet, noe som skapte utrolig gode og engasjerende debatter i komiteen. Vi regner sterkt med at det vil bli debatt om flere deler av programmet, slår Eilertsen fast.

Ballen blir nå spilt over til fylkes- og lokallagene, som skal debattere og komme med sine endringsforslag til utkastet som ligger ute. Programkomiteen tar opp arbeidet med medlemmenes innspill i begynnelsen av januar.

– Vi tror og håper på mange gode og konstruktive forslag og ideer til det nye programmet vårt, avslutter Eilertsen

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.