FrPs landsmøte er i gang!

FrPs landsmøte har gått av stabelen, og mange engasjerte FpUere sitter spente i salen.

Jeg gleder meg utrolig mye til å se alle de flinke FpUerne på talerstolen denne helgen, sier formann Bjørn-Kristian Svendsrud engasjert.

FpU har flere saker på landsmøtet som kan få gjennomslag, hvorav de viktigste er forslagene om å filme muntlig eksamen på videregående og å tillate assistert befruktning for enslige.

— Det er viktig å innføre filming av muntlig eksamen på videregående slik at alle elever får en reell klagemulighet om de mener de har fått feil karakter på eksamen. Det er også viktig at staten ikke fortsetter å være et moralpoliti som bestemmer hvordan man skal kunne få barn, og ikke. Det er viktig å huske på at vi har mange forskjellige familiekonstellasjoner i dag, og staten skal ikke avgjøre hvilke typer familier som er bedre enn andre, og hvilke familier som er ulovlige, sier Svendsrud.

2. nestformann i FpU, Bjørn-Emil Forbord Nesset skal på talerstolen i dag, og han er spent.

— Jeg er litt nervøs, men jeg har stått på landsmøtets talerstol før, og det går alltid bra. Det er alltid like stort å stå på den talerstolen, foran venner, forbilder, regjeringen, og ikke minst Siv Jensen, sier Bjørn-Emil.

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.