Yngst på landsmøtet

Alexander Wollmann (18), 1. nestformann i Troms FpU, er den yngste delegaten på årets landsmøte.

— Det er mitt aller første landsmøte, og det er stort for meg å få tillitten av mitt fylke til å være delegat og ha stemmerett. Landsmøtet har så langt vært utrolig gøy, og debattene har vært spennende. Høydepunktet så langt var å høre Tor Mikkel Waras første landsmøte-tale på 25 år, sier Alexander.

Han gleder seg spesielt mye til resolusjonsbehandlingen på søndag, med spesielt fokus på to av resolusjonene.

— Jeg er veldig spent på utfallet av FpUs resolusjon om assistert befruktning, og ikke minst resolusjonen om kortbanenettet som er veldig viktig for mitt hjemfylke, Troms. Jeg jobber med en tale om kortbanenettet og flypassasjer-avgiften. Nå som Troms og Finnmark blir et fylke vil skolevalgkampen bli utrolig vanskelig og dyr for oss om ikke man gjør noe med kortbanenettet og flypassasjer-avgiften straks, sier Alexander engasjert.

Det er dog ikke bare politikken som engasjerer Alexander på landsmøtet.

— Landsmøtet er utrolig sosialt, jeg får møte venner fra hele landet, mine forbilder på Stortinget og i Regjeringen. Jeg har troen på at det blir en utrolig bra kveld, spesielt hvis FrP har vært flinke, og lagd en bra meny for middagen og stiller med god underholdning, avslutter Wollmann.

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.