Nå kan du få sommerleirplassen din betalt av Sivert!

Sivert Bjørnstad er den yngste Stortingsrepresentanten for Fremskrittspartiet, medlem og tidligere 2. nestformann i Fremskrittspartiets Ungdom. Noe av det Sivert gledet seg mest til da han var yngre var å delta på FpUs sommerleir.

Sommerens store eventyr, FpUs sommerleir er like rundt hjørnet, og i den forbindelse vil Sivert Bjørnstad betale sommerleirplassen til det medlemmet i FpU som får flest eksisterende og/eller nye medlemmer til å betale kontingenten. Det vil si at dersom du får medlemmer i ditt lokal- eller fylkeslag til å betale sin medlemskontingent, og/eller verver flest betalende medlemmer resulterer det i en gratis plass på årets sommerleir! Kult eller hva?

Betingelser:

  • Eksisterende medlemmer må faktura som er sendt ut tidligere i år. Dersom det er medlemmer som mangler betalingsinformasjon kan denne fås ved å kontakte rådgiver Marthe Solberg på e-post: mas@frp.no. Vedkommende som får medlemmet til å betale, melder inn til rådgiver Marthe Solberg med navnet på den som har betalt, samt skjermbilde av betaling.
  • Nyinnmeldte medlemmer må betale via Vipps. Trykk på «kjøp noe», søk deretter opp Fremskrittspartiets Ungdom. Der kan du velge den medlemskategorien som er riktig for deg (100kr for hovedmedlem i FpU, 225kr for ungdomsmedlem), skrive i meldingsfeltet hvem som vervet de, og dermed fikk de til å betale kontingenten.
  • Konkurransen pågår frem til mandag 23. juli. Det vil også si at innbetalingene av medlemskontingenten må være utført innen 23. juli.

Da gjenstår det bare å si lykke til, god sommer også ses vi på sommerleiren i august!

Vi trekker også ut flere heldige vinnere av fete premier for de som betaler kontingenten, så følg med!

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.