Svendsrud åpnet FpUs sommerleir

FpUs sommerleir braket løs på Skottevik Feriesenter i dag. FpUs formann Bjørn-Kristian Svendsrud åpnet sommerleiren, med over 160 engasjerte og forventningsfulle ungdommer tilstede.

– Det er veldig moro å se så mange engasjerte FpUere, og møte igjen gode venner fra hele landet. Jeg har gledet meg lenge til årets sommerleir. Sommerleiren er årets høydepunkt, sa Svendsrud til stormende jubel fra en fullsatt sal.

Innholdsrikt program
Årets sommerleir har både god underholdning, og masse faglig påfyll på programmet. Sommeraktiviteter som fotball- og volleyballturnering kombineres med foredrag og besøk fra en rekke organisasjoner.

– Jeg ser frem til å se lagfølelsen på volleyball- og fotballbanen. Og ikke minst gleder jeg meg til å se de spenstige antrekkene til folk på 90-tallsfesten og kjendisfesten, sier Svendsrud.

Hamret tilbake mot AUF
I går kom AUF-leder Mani Hussaini med ufin kritikk av FrP, som ikke har rot i virkeligheten. FpUs formann var tydelig når han svarte på tiltale under åpningen.

– I likhet med Mani Hussaini og AUF, så skal jeg også snakke om FpU og FrPs politikk. Når AUF mangler egen politikk, velger de i kjent stil å angripe Frp, tordnet Svendsrud.

– Jeg kan ikke finne noen annen grunn til hans fokus på Frp enn at AUF, Ap og arbeiderbevegelsen åpenbart mangler tiltak for å løse de utfordringene Norge virkelig står overfor.

Han advarte også mot et Arbeiderparti som det siste året har vist at de ikke er styringsdyktige.

– Alternativet til dagens regjering å la et vinglete Arbeiderparti slippe til kommunistene i Rødt og virkelighetsfjerne MDG inn i regjeringskontorene. Det vil føre til en vanskeligere hverdag for folk flest, advarer Bjørn-Kristian.

Strengere krav til moderpartiet
Svendsrud slår også fast at FrP trenger FpU. Hvis ikke FpU passer på kan FrP gå i feil retning.

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.