Telemark FpU ble best i landet!

Fremskrittspartiets Ungdom avholdt i helgen sin årlige sommerleir på idylliske Sørlandet, der Telemark FpU ble kåret til årets fylkeslag og fikk med seg pokalen hjem – En velfortjent utmerkelse til et fylkeslag som har vokst utrolig mye den siste tiden, sier formann, Bjørn-Kristian Svendsrud.

Den prestisjefylte kåringen baserer seg på fremgang fra tidligere år, medlemsmasse, medlemsvekst, aktivitet og andre relevante kriterier. Denne gangen var det Telemark FpU som stakk av med seieren.

– Vi har jobbet hardt og kontinuerlig gjennom hele året for å oppnå våre mål og ha et godt tilbud til medlemmene våre. Mange personer har bidratt til denne suksessen. Dette er en lagseier og jeg er utrolig takknemlig for hver og en som har vært med på veien. Det veldig hyggelig å se at arbeidet har lønnet seg, sier fylkesformann, Kenneth Lindhjem.

Et voksende fylkeslag
Formann i FpU, Bjørn-Kristian Svendsrud mener seieren var fortjent, og presiserer at Telemark FpU er et fylkeslag med mange unge talenter.

– Fremskrittspartiets Ungdom har mange solide og slagkraftige fylkeslag, i år var det Telemark FpU som nådde helt opp. Lagets utvikling gjennom den siste tiden har vært eksepsjonell, og vi håper alle fylkeslagene bruker Telemark FpU som en inspirasjonskilde, og jobber like hardt som vinnerlaget, sier Svendsrud.

Tenker fremover
En lang periode med hardt arbeid førte til at Telemark FpU kunne puste lettet ut og være fornøyde med egen innsats. Det hindrer ikke Lindhjem i å tenke fremover.

– Selv om vi har vært inne i en god periode og har et fylkeslag i vekst, skal vi fortsette på det arbeidet vi har gjort. Vi må hele tiden utnytte vårt fulle potensiale, og strebe etter å bli enda bedre i dag enn det vi var i går. Jeg gleder meg til å fortsette arbeidet med den gode gjengen, forteller en stolt fylkesformann.

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.