Ola Buvik Skedsmo er FpUs nye generalsekretær!

Et enstemmig sentralstyre vedtok fredag å ansette Ola Buvik Skedsmo (21) fra Sande i Vestfold som FpUs nye generalsekretær fra og med 1.april. – Jeg gleder meg til å ta fatt på den viktige oppgaven og er både stolt og ydmyk, sier Skedsmo.

Skedsmo jobber i dag som rådgiver i FpUs hovedorganisasjon, og tar over etter nåværende generalsekretær Tonje Lavik.

– Jeg gleder meg ufattelig mye til å starte i den viktige jobben som generalsekretær. Det kommer til å bli ufattelig spennende å arbeide både med sentralstyret, fylkeslagene og lokallagene. FpU er inne i en god trend om dagen, det er en trend jeg gleder meg til å følge opp videre frem mot valgkampen som kommer senere i år, forklarer den påtroppende generalsekretæren.

Formann Bjørn-Kristian Svendsrud er svært fornøyd med ansettelsen. – For FpU er det viktig med en motivert, dynamisk og engasjert generalsekretær, og det får vi i Skedsmo, forteller Svendsrud.

Svendsrud legger også til at han er godt fornøyd med at det var flere kandidater.
– Jeg mener det er et sunnhetstegn for FpU at vi faktisk har flere kandidater å velge mellom som generalsekretær. Slik har det ikke alltid vært, legger Svendsrud til.

– Jeg ser frem til en bratt læringskurve og en utfordrende jobb de neste månedene, avslutter Skedsmo.

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.