Svendsrud tar ikke gjenvalg

Formann i Fremskrittspartiets Ungdom, Bjørn-Kristian Svendsrud, har i dag varslet valgkomiteen at han ikke tar gjenvalg på partiets landsmøte 4-5 april. Han har vært formann i FpU i fire år.

— Jeg er utrolig stolt over de seirene vi har fått gjennomslag for, for eksempel høyere frikortgrense, opprettelse av dyrepoliti, fjerning av arveavgiften og at obligatorisk kjøreopplæring blir godtatt som gyldig fravær i skolen. Nå skal vi sikre enda flere seire når FrP nå går i opposisjon, sier Svendsrud.

Svendsrud har også fått gjennomslag for saker i moderpartiet-

— Noe av det jeg kommer til å ta med meg videre er at det lønner seg å kjempe for saker man tror på. Jeg jobbet i mange år for at FrP skulle være på riktig side av kampen om assistert befruktning for enslige, og så ble det vedtatt på FrPs landsmøte i 2019! sier Svendsrud engasjert.

Svendsrud har sittet i sentralstyret siden 2014, hvor han de to første årene var nestformann før han overtok formannsklubba i 2016.

— For meg har dette vært en eventyrlig reise, og jeg er evig takknemlig for at jeg har fått denne muligheten av organisasjonen, sier Svendsrud.

27-åringen fra Horten er utdannet jurist. Han går av som formann 4-5. april 2020.

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.