Nye rådgivere på kontoret

Sentralstyret vedtok fredag å ansette Andreas Ingebretsen og Markus Endresen som nye rådgivere i FpU. Ingebretsen og Endresen vil inngå i FpUs sekretariat under ledelse av generalsekretær Ola Buvik Skedsmo fra og med 20. januar 2020.

Endresen ser frem til arbeidet.
— Jeg er utrolig beæret for at jeg har fått muligheten til å jobbe for FpU. Jeg vil gjerne takke sentralstyret for å gi meg mulighet til å kombinere det som har vært hobbyen min i flere år med studiet jeg nå går på.

Også Ingebretsen ser frem til å komme i gang på ny arbeidsplass.
— Jeg var fylkesformann i Agder FpU frem til november 2019, og har siden det stått uten tillitsverv. Nå gleder jeg meg til å utvikle FpU i min nye rolle. Jeg er takknemlig for tilliten som sentralstyret viser ved å ansette meg. 

FpU-formann Bjørn-Kristian Svendsrud er storfornøyd med å få dem med på laget.
— Både Endresen og Ingebretsen er store ressurser for FpU. Endresen kommer fra tillitsvervet som formann i Bergen FpU, mens Ingebretsen har vært en del av landsstyret og formann i Agder FpU. De har begge med seg et bredt spekter av egenskaper som Fremskrittspartiets Ungdom kommer til å dra god nytte av i tiden som kommer, sier Svendsrud.

Generalsekretær Ola Buvik Skedsmo som leder FpUs sekretariat har allerede begynt å fordele arbeidsoppgaver.
— Endresen kommer i hovedsak til å jobbe med økonomi, kommunikasjon og sosiale medier, mens Ingebretsen kombinerer politisk rådgivning med medlemsarbeid, oppfølging av fylkes- og lokallag, samt planlegging og gjennomføring av sentrale arrangementer.

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.