Andreas Brännström er ny FpU-formann

Under FpUs landsmøte ble Andreas Simon Brännström (26) i dag valgt som ny formann i FpU. Han tar over etter Bjørn-Kristian Svendsrud, som har vært formann siden 2016.

  • Jeg er svært ydmyk og takknemlig. Det er stort å få denne tilliten fra et landsmøte. Jeg lover å jobbe hardt for å vise meg tilliten verdig, sier Brännström like etter at valgene er unnagjort. 

Brännström kommer fra Sarpsborg og har innehatt en rekke verv i organisasjonen, sist som fylkesformann i Oslo FpU frem til han i 2018 ble valgt som 1. nestformann i sentralstyret. Han er bystyrerepresentant for Frp i Sarpsborg og har studert samfunnsgeografi ved UiO.

  • Jeg har vært medlem siden 2010 og tillitsvalgt nesten like lenge. Nå ser jeg frem til å lede sentralstyret mens vi bygger organisasjon og forbereder oss til Stortingsvalget i 2021. Jeg vil fortsette det gode arbeidet Bjørn-Kristian har lagt ned de siste årene, og er takknemlig for alt han har lært meg, avslutter Brännström. 
  • Vi må være tøffe og tydelige i politikken, og vi skal stå samlet og peke i samme retning. Da vil vi være det soleklare alternativet på borgerlig side i skolevalget 2021. 

Slik er det nye sentralstyrets sammensetning: 

FormannAndreas Brännström (Oslo)
1. nestformannMartin Jonsterhaug (Vestland)
2. nestformannStine Jakobsen Madsø (Innlandet)
SentralstyremedlemHerman Fåne (Oslo)
SentralstyremedlemClaudia Brännström (Oslo)
SentralstyremedlemMartine Tennholm (Troms og Finnmark)
SentralstyremedlemKenneth Lindhjem (Vestfold og Telemark)
1. varamedlemJulianne Ofstad (Viken)
2. varamedlemOle Jakob Warlo (Troms og Finnmark)

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.