Tirsdagspraten med Herman Fåne

Denne uken tar vi tirsdagspraten med skoleringsansvarlig i Sentralstyret, Herman Fåne. Han har ansvaret for det faglige innholdet på FpUs sentrale arrangementer, og holder i disse dager på med forberedelsene til den årlige Fremtidskonferansen som går av stabelen 31. oktober – 1. november.

I dag ble påmeldingen til den årlige fremtidskonferansen sendt ut. Du som skoleringsansvarlig i sentralstyret har ansvaret for konferansen. Kan du si noe om hva konferansen går ut på?
– Fremtidskonferansen er FpUs eneste årlige konferanse med over 100 deltakere. Konferansen er spekket med interessenter foredrag fra sentrale mennesker i norsk politikk og næringsliv.

Sentralstyremedlem, Herman Fåne

Mange av de som kommer er ikke offentliggjort enda. Kan du røpe noe?
– Kan ikke røpe så mye, men skal ikke se bort fra at det kommer en minister innom.

Hvorfor skal man melde seg på fremtidskonferansen? Hvilke medlemmer passer denne konferansen for?
– Man bør melde seg på konferansen fordi det er en unik mulighet til å lære masse om politikk og å bli kjent med FpUere fra hele landet. Konferansen passer for alle som ønsker å lære mer og som er engasjerte.

Hva gleder du deg mest til med årets konferanse?
– Jeg gleder meg veldig til å høre Cemal Knudsen Yucel som er grunnlegger av Ex Muslims of Norway. Han skal snakke om religions- og ytringsfrihet, som er veldig aktuelt!

Helt til slutt, som skoleringsansvarlig i FpU har du noen tips til medlemmer som ønsker å utvikle seg politisk? Hva må man gjøre for å bli en bedre ungdomspolitiker?
– Det viktigste man gjør for å utvikle seg er å være nysgjerrig, engasjert og legge ned innsats. Hvis man følger med på nyhetsbildet, stiller spørsmål rundt ting og er aktiv, så vil man bli en dyktig politiker til slutt. Alt handler om øving! Derfor er det også lurt å delta på medlemskvelder og kurs i FpU. FpU er en talentfabrikk!

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.