– Mindre makt til staten, mer frihet til folket

Under lørdagens landsmøte i Frp forsikret FpU-formann Andreas Brännström at FpU er klare for å kjempe for moderpartiet. 

– Det er under ett år til valget, og Frp har tidenes mulighet til å gjøre et kjempevalg. Vi er i opposisjon til både venstresiden og høyresiden. Nå skal vi føre en valgkamp på våre egne premisser. Vi skal fronte FrP-politikk, sa Brännström og høstet stor applaus fra partiledelsen. 

FpU-formannen trakk frem olje og gass, innvandring og skatte- og avgiftspolitikk som spesielt viktig i tiden som kommer.

– Det er vi som er det nye Arbeiderpartiet. Tidligere var Ap det styringsdyktige og statsbærende partiet som tok vanskelige, men nødvendige avgjørelser for landet. I dag er de på begge sider i de fleste saker. Enten det gjelder olje, innvandring, skatt, pensjoner eller identitetspolitikk, så er Ap i konflikt med seg selv. Deres politikk er basert på følelser og ikke fakta. Frp er på lag med arbeiderne. 

Han la ikke skjul på hva Fremskrittspartiet kan forvente av FpU i de neste månedene. 

– FpU skal tørre å ta debattene som FrP kvier seg for å ta. Vi skal gå litt lenger og komme med de nytenkende forslagene som tar partiet videre. Vi er klare for en tøff valgkamp. Vi skal kjempe for FrPs politikk, sikre mindre makt til staten og mer frihet til folket – og vinne valget i 2021.

Her kan du se hele talen til Brännström:

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.