– Aldri før har FrPs løsninger vært viktigere

På første dag av FrPs landsmøte holdt FpU-formann Andreas Brännström sin tale til landsmøtet. Han forsikret delegatene om at FpU var klare for valgkamp. 

– Vi skal kjempe for en politikk som skal sikre lavere skatter og avgifter til folk og bedrifter. Vi skal sikre flere trygge arbeidsplasser for unge, kjempe for mer valgfrihet i hverdagen, og en strengere og ansvarlig innvandringspolitikk med en integrering som faktisk lykkes, sa Brännström til Landsmøtet. 

I sin tale valgte FpU-formannen spesielt å fokusere på arbeidspolitikk. 

– Det økonomiske handlingsrommet vil bli mindre. Utgiftene går opp, inntektene går ned. Da må vi ta de tøffe, men nødvendige avgiftene for å redusere offentlige utgifter. Men det aller viktigste vi må gjøre er å skape flere trygge arbeidsplasser, og inkludere flere i arbeidslivet. 

Han pekte på bekymrende ledighetstall, og slo fast at venstresidens løsninger ikke er holdbare. 

– I dag er én av fire i ledighetskøen unge. Andelen unge på uføretrygd er doblet på utrolige syv år. Hele 6 av 10 unge frykter at pandemien vil sende dem ut i langvarig arbeidsledighet. Venstresidens svar på dette er å legge ned Norges viktigste arbeidsplass, og landets viktigste inntektskilde. Det kan vi ikke godta. 

Brännström avsluttet med å slå fast at FpU kommer til å jobbe hardt for Fremskrittsbevegelsen i valgkampen. 

– Vi i FpU er klare for valgkamp. Vi skal kjempe for en politikk som sikrer mindre makt til staten, og mer frihet til folket. Vi skal kjempe for en politikk som skaper større muligheter for unge og en friere fremtid for alle, avsluttet FpU-formannen, 

Hele talen til Brännström kan du se her: 

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.