Andreas Ingebretsen er FpUs nye generalsekretær!

Et enstemmig sentralstyre vedtok onsdag å ansette Andreas Ingebretsen (21) fra Vennesla som FpUs nye generalsekretær fra og med 1. juli. – Jeg er takknemlig og stolt over den tilliten sentralstyret har gitt meg, og gleder meg til å ta fatt på det store og viktige arbeidet, sier Ingebretsen.

Ingebretsen jobber i dag som rådgiver i FpUs hovedorganisasjon, og tar over etter nåværende generalsekretær Ola Buvik Skedsmo.

– Jeg ser frem til å starte i den viktige jobben som generalsekretær. Det kommer til å bli veldig spennende å arbeide tett med våre tillitsvalgte. Jeg begynner i stillingen rett før en av de mest hektiske periodene i norsk politikk, og gleder meg enormt til valgkampen, sier Ingebretsen.

Formann Andreas Brännström er svært fornøyd med ansettelsen. – Andreas har mye å tilføre organisasjonen med sin erfaring og kompetanse. Andreas er dyktig, dedikert og kunnskapsrik, og har høy tillit i organisasjonen, sier Brännström.

– FpU er heldig som får Andreas som generalsekretær, han vil være et viktig bidrag inn i en viktig og krevende valgkamp, sier Brännström, og legger til at han ser frem til å jobbe enda tettere med Andreas.

– Jeg ser frem til mange nye utfordringer og en bratt læringskurve de neste månedene, avslutter Ingebretsen.

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.