Brännström åpnet FpUs sommerleir

I dag braket FpUs sommerleir løs på Skottevik. Forventningsfulle FpUere fra hele landet er samlet for å få en skikkelig vitamininnsprøytning før valgkampen begynner for fullt. Deltakerne viste stort engasjement og har høye forventninger til årets sommerleir.

– Endelig er FpU fysisk samlet der vi trives aller best, nemlig på sommerleir på sørlandet. Sommerleiren er definitivt årets høydepunkt, nå skal vi kose oss, lade batteriene og forberede oss til en viktig og intens valgkamp, sier FpU-formann Andreas Brännström.

Årets sommerleir har et solid program, med mye politisk innhold, skolering, fotball- og volleyballturnering og sosiale aktiviteter, men høydepunktet blir nok når partileder Sylvi Listhaug skal besøke sommerleiren fredag. Også Jon Helgheim var på plass under åpningen, til stor jubel fra deltakerne. Han er imponert over engasjementet fra FpUerne, og er optimistisk med tanke på valgkampen.

– Fremskrittspartiets ungdom er virkelig en talentfabrikk, og det blir gøy å se debattantene vinne skoledebattene, sier Helgheim.

I sin åpningstale var Brännström tydelig på at en rødgrønn valgseier vil kunne få store konsekvenser.

– Venstresiden vil øke de allerede skyhøye skattene. De vil strupe norges aller viktigste næring og de vil gi mindre valgfrihet for folk flest. I klimapolitikken er venstresiden mer opptatt av symbolpolitikk som ser bra ut, enn klimapolitikk som faktisk fungerer. Vi har de gode løsningene, fordi vi vil kutte utslippene, ikke arbeidsplassene.

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.