Trondheim FpU er årets lokallag

Sommerleir betyr tid for å blant annet kåre lokallaget som har gjort det best det siste året. I år er det Trondheim FpU som stakk av med seieren!

Trondheim FpU er et sterkt lokallag som har jobbet jevnt og godt gjennom hele perioden. De har avholdt flere digitale medlemskvelder for sine medlemmer, og startet også opp med fysiske medlemskvelder så fort smittevernrestriksjonene tillot det. 

Styret i Trondheim er et godt lag, som er engasjerte og som står på for å gi et godt tilbud til sine medlemmer. Ledet an av formann Bendik Sæther Wessel har de virkelig satt standarden for FpUs lokallag.

I perioden har Trondheim FpU også startet opp en egen Youtube-kanal der de blant annet har lagt ut opptak av digitale kurs og diskusjoner. Det er stort politisk engasjement i lokallaget, og alle medlemskvelder ender med gode politiske diskusjoner og idémyldring. Lokallaget har også vært synlige i media i perioden, og har hatt flere gode leserinnlegg på trykk i diverse aviser.

Tittelen som årets lokallag henger høyt. Blant 31 andre lokallag er det høy konkurranse, og at Trondheim FpU har nådd helt til topps skyldes ekstraordinær innsats over lang tid.

Lokallagsformann Bendik Wessel er veldig stolt over utmerkelsen som årets lokallag.

– Vi har jobbet hardt og målrettet for å bli et av de beste lokallagene i FpU. At denne innsatsen blir anerkjent foran hele FpUs sommerleir er veldig stas!

Det er sentralstyret som vurderer lokallagene og tar avgjørelsen om hvem som stikker av med seieren. FpU-Formann Andreas Brännström er imponert over arbeidet som er gjort i Trondheim FpU. 

– Lokallagsstyret i Trondheim har virkelig stått på, og gjort en formidabel innsats for organisasjonen. Det å ha velfungerende lokallag i de største byene er svært viktig for rekrutteringen og engasjementet, og Trondheim FpU har vist at det er mulig med stort engasjement og høy aktivitet til tross for strenge smittevernrestriksjoner. Vi er veldig fornøyde med den jobben som er gjort i Trondheim det siste året, og vi gleder oss til å se hva de kan utrette i fremtiden!

Øvre Romerike og Asker FpU fikk også pallplass med henholdsvis 2. og 3. plass. De har gjort en svært god innsats, men nådde ikke helt opp denne gangen. Øvre Romerike har utmerket seg som et lokallag som har vært stabilt godt over tid, og har avholdt jevnlige aktiviteter, mens Asker har vært svært synlige i media.

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.