Markus Gotaas er årets FpUer!

Årets FpUer er en av de største utmerkelsene man kan få som medlem i FpU. I år var det Markus Gotaas fra Viken FpU som trakk det lengste strået, og ble kåret til årets FpUer 2021!

-Jeg er litt målløs nå! Dette var virkelig uventet og veldig gøy! Sier Markus som kommer opp på scenen for å motta prisen.

Markus har vært medlem i FpU i mange år, men det siste året har han virkelig utmerket seg som medlemsansvarlig i Viken FpU. Han er omsorgsfull, ser de rundt seg og har et brennende engasjement for å utvikle organisasjonen.

-Det er mange som har lagt merke til jobben Markus har gjort det siste året, og det fortjener absolutt en utmerkelse som denne! Sier formann Andreas Brannstrom som er veldig glad for å ha dyktige folk i organisasjonen som virkelig legger inn en ekstra innsats.

Årets FpUer skal tildeles et medlem som har gjort en ekstraordinær innsats utover det som kan forventes fra en tillitsvalgt. Det siste året har Markus gjort en fremragende innsats som medlemsansvarlig i Viken FpU. Han har brukt store deler av fritiden sin på FpU, og har hatt store ambisjoner for fylkeslaget. Medlemsarbeidet er godt ivaretatt, og Markus har blitt et kjent fjes blant fylkeslagets medlemmer.

Fylkesformann i Viken FpU, Julianne Ofstad, har bare gode ord å si om årets vinner.

-Markus har virkelig vært en bauta i fylkeslaget, og har sørget for at alle medlemmer føler seg velkomne og ivaretatt. Jeg er skikkelig stolt av Markus og det han har fått til og unner han virkelig denne prisen. Den innsatsen han har lagt ned den siste tiden er langt over hva man kan forvente, og jeg er veldig glad for at jobben han gjør blir lagt merke til også utenfor fylkeslaget.

Årets FpUer legger ikke skjul på at han er svært stolt over å motta en slik utmerkelse, og sier han vil stå på fremover for å fortsette den gode jobben for å gjøre organisasjonen så god som mulig.

-FpU er en organisasjon full av flinke folk, og det at sentralstyret har lagt merke til og setter pris på den jobben jeg har gjort er utrolig stas. Dette er virkelig en god motivasjon til å fortsette å stå på for Norges beste ungdomsparti!

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.