Viken FpU er årets fylkeslag!

På sommerleirens siste kveld var det klart for å dele ut årets gjeveste pris, nemlig årets fylkeslag. Prisen skal gis til et lag som har bemerket seg det siste året, og som har gjort en ekstraordinær innsats i organisasjonen. Denne gangen var det Viken FpU som stakk av med seieren for andre år på rad.

For fylkesformann Julianne Ofstad var det stort å bli tildelt prisen som årets fylkeslag.

-Vi har jobbet hardt hele året for å oppnå dette målet, og vi er veldig stolte av å ha fått det til! Vi har masse flinke folk med på laget i Viken, som virkelig har stått på det siste året for at fylkeslaget vårt skal bli så bra som mulig. Vi har som alle andre fylkeslag gått gjennom en krevende periode med strenge smittevernsrestriksjoner, men har hatt stort fokus på det vi kan gjøre, som å avholde digitale medlemskvelder og å være synlige i media. Det har gitt avkastning, og ekstra stas er det at vi har klart å forsvare tittelen fra i fjor.

Viken FpU har vært stabilt gode det siste året, og jevnt over holdt et høyt nivå. Det gjenspeiles i de månedlige rangeringene over landets fylkeslag, der de flere ganger det siste året har toppet tabellen. Formann Andreas Brannstrom er imponert over innsatsen, og mener seieren var fortjent.

-Viken er FpUs desidert største fylkeslag, noe som også gjør det svært krevende å drive. Likevel har de holdt et høyt aktivitetsnivå i alle deler av fylket, vært flinke til å markere seg i media, og de er svært gode på å skolere. At de nå mottar denne prisen for andre år på rad, viser at de har klart å opprettholde den gode innsatsen. Det er svært gledelig.

Det er FpUs sentralstyre som tar avgjørelsen om hvem som skal kåres til årets fylkeslag. I år har konkurransen vært stor, og det er flere fylkeslag som har utmerket seg, selv om det var Viken som til slutt trakk det lengste strået.

Rogaland og Oslo fikk også pallplassering, med henholdsvis 2. og 3. plassen. Rogaland har utmerket seg som et sterkt lag som jobber hardt. De har avholdt flere skolebesøk og har et høyt aktivitetsnivå. Oslo FpU har vært stabilt gode over tid, og er et lag med mange talenter.

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.