FpU får plass i nordisk samarbeid

FpU markerer seg i Ungdommens Nordiske Råd, og fikk et ærefullt oppdrag fra FrP til Nordisk Råd.

Sentralstyremedlem Martine Tennholm har vært i København, i anledning den 50. sesjonen til Ungdommens Nordiske Råd.

– Det var veldig spennende å møte engasjerte ungdomspolitikere fra hele Norden og se hva de får til i andre land. Sammen skal vi komme med løsninger på hvordan vi kan gjøre Norden til et bedre sted å være ung i, og stille tydelige krav til de nordiske lederne.

Tennholm ble valgt som personlig vara til presidiet, for medlemmet Kristian Lausten Madsen. Han er tidligere formann for Venstres Ungdom i Danmark.

– Jeg setter stor pris på tilliten som Nordens Liberale Ungdom har gitt meg. Sammen greide vi gjennom våre vedtatte resolusjoner å sette liberale avtrykk i Ungdommens Nordiske Råd.


FrP fikk hjelp fra ungdommen

Da ungdommens møte endte, fikk hun i oppdrag fra FrP om å bli deres kommunikasjonsrådgiver til sesjonen i Nordisk Råd.

– Det er veldig spennende å bli bedre kjent med FrPs arbeid, og våre stortingsrepresentanter er utrolig dyktige. De er til inspirasjon for ungdommen, og viser tydelig hva et sterkt engasjement kan lede til.


Tennholm studerer bachelor i PR og kommunikasjon ved Høyskolen Kristiania, og ser på oppdraget som en unik mulighet for praksis.

– Jeg har lært mye, og det er vanvittig gøy å få en slik utfordring. Det er jo akkurat dette jeg utdanner meg til, og med FrP har jeg fått god erfaring fra det virkelige arbeidslivet.

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.