Brännström tar ikke gjenvalg

FpU-formann, Andreas Brännström, har i dag varslet valgkomiteen om at han ikke tar gjenvalg til sentralstyret på partiets landsmøte 8.-10. april. Han har vært formann i FpU siden august 2020. 

– Jeg vil takke alle for godt samarbeid gjennom mange år. Jeg er utrolig stolt over alle våre dyktige FpUere, den innsatsen de legger ned og det vi har fått til sammen. FpU hadde størst fremgang av alle partier i skolevalget, og ble det største borgerlige ungdomspartiet. Det forteller meg at stadig flere unge er med oss i kampen om en friere fremtid, sier Andreas.

FpU-formann Andreas Brännström med partileder Sylvi Listhaug under skolevalgvaken 2021

Brännström har vært tillitsvalgt i FpU siden 2010, og har vært en del av sentralstyret siden 2018. 

– Når jeg stilte som formann for to år siden sa jeg at jeg vil lede FpU til å igjen bli det største borgerlige ungdomspartiet. Jeg tenkte at det var litt vel ambisiøst, men vi klarte det allerede i 2021, sier Brännström.

27-åringen fra Sarpsborg har studert samfunnsgeografi, og vil tilbake til familiebedriften når han går av som formann på FpUs landsmøte 8.-10. april. 

– Det er selvfølgelig vemodig å gi seg etter så mange år, men det er en tid for alt. Jeg vil takke for tilliten og mulighetene jeg har fått. Det krever mye å være tillitsvalgt i landets tøffeste ungdomsparti, men det har gitt meg utrolig mye, ikke minst erfaringer, opplevelser og vennskap, avslutter Andreas. 

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.