Simen Velle er ny FpU-leder

Under FpUs landsmøte ble Simen Velle(21) i dag valgt som ny leder i FpU. Han tar over etter Andreas Brännström, som har vært formann siden 2020.

-Jeg er svært ydmyk og takknemlig. Det er stor å få denne tilliten fra et landsmøte. Jeg gleder meg til å ta fatt på arbeidet og lover å jobbe hardt for å vise meg tilliten verdig, sier Velle like etter at valgene er unnagjort.

Velle kommer fra Asker og har innehatt flere verv i organisasjonen, sist som fylkesformann i Viken FpU som han ble valgt til på årsmøte i Viken i 2021.

-Jeg har vært medlem siden 2017 og tillitsvalgt nesten like lenge. Nå ser jeg frem til å lede sentralstyret mens vi bygger organisasjonen videre. Jeg vil fortsette det gode arbeidet Andreas har lagt ned, og er takknemlig for alt han har lært meg, slår Velle fast.

-Simen velle er en dyktig politiker som har lagt ned en solid innsats for organisasjonen de siste årene. Nå ønsker jeg han og resten av sentralstyret masse lykke til. Jeg gleder meg til å følge med på Simen og FpU i årene som kommer og synes det er godt å se at FpU er i trygge hender, avslutter Brännström.

Slik er det nye sentralstyrets sammensetning:

LederSimen Velle (Viken)
1. nestlederOle Jakob Warlo (Oslo)
2. nestlederClaudia Brännström (Oslo)
SentralstyremedlemJulianne Ofstad (Viken)
SentralstyremedlemMartine Tennholm (Troms og Finnmark)
SentralstyremedlemMathias Renberg (Rogaland)
SentralstyremedlemMats Henriksen (Trøndelag)
1. varamedlemJoakim Myklebost Tangen (Møre og Romsdal)
2. varamedlemMarkus Gotaas (Viken)

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.