Oslo Vest er kåret til årets lokallag

Årets lokallag kåres en gang i året på FpUs sommerleir. I år går prisen til Oslo Vest FpU. Oslo Vest har holdt et jevnt og godt nivå både på medlemsaktivitet, skolebesøk og medieoppslag. I tillegg har fokuset på intern skolering vært høyt, noe som har høstet mange nye medlemmer og flere talenter dette året.

-Å få denne prisen er en bekreftelse på at vi har gjort mye riktig, men også utrolig motiverende og inspirerende for å jobbe enda hardere i tiden som kommer. Det har vært en stor ære å få lede lokallaget i denne perioden. Hele styret har bidratt til gode medlemskvelder, godt oppmøte på skolebesøk samt mange medieoppslag, men vi er på ingen måter ferdig med vårt arbeid. Jeg kan garantere bedre medlemstilbud, medlemsvekst og aktivitet i tiden fremover, sier lokallagsleder Jonas Svennevig.

I fjor var det Trondheim FpU som stakk av med seieren etter enorm vekst og aktivitet gjennom 2021.

Årets lokallag er en prestisjetung pris å få, og krever enorm innsats fra hele lokallaget for å kunne tildeles. Etter at pandemien roet seg har det vært flere lokallag som har lagt ned en solid innsats for FpU, noe som lover godt i tiden frem mot valget i 2023.

-Oslo Vest FpU har ikke bare en sterk leder, men også et veldig sterkt lag. Lokallagsleder Jonas Svennevig har samlet et fantastisk godt lag, akkurat som en god leder skal, sier leder i FpU, Simen Velle.

Oslo Vest FpU har vært et sterkt og stabilt lokallag gjennom hele året. Det blir spennende å følge utviklingen deres videre, og følge med på alle lagets talenter fremover.

Vi gratulerer lokallaget så mye med prisen som årets lokallag!

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.