Troms og Finnmark er årets fylkeslag

Hvert år, på den siste kvelden av FpUs sommerleir skal årets fylkeslag kåres. Dette er en pris som henger høyt, og det er hard konkurranse mellom våre 11 fylkeslag. Det er mange lag som har holdt et veldig høyt og stabilt nivå det siste året.

Prisen deles ut til et fylkeslag som har utmerket seg på alle parametere og som virkelig har lagt ned en stor innsats. I år ble prisen utdelt til Troms og Finnmark FpU, et lag som har hatt et godt medlemstilbud og høy aktivitet gjennom hele året.

-Troms og Finnmark er et lag som, til tross for lange avstander, har fått utrettet mye det siste året med både talentprogram, skolebesøk og medlemskvelder. Jeg er utrolig imponert over hva dette laget har fått til og gleder meg til fortsettelsen, sier FpU leder Simen Velle.

Fylkesleder Emil-Andrè Taftø er tydelig stolt av laget han har hatt med seg i denne perioden:

-Dette er helt rått! Jeg får lede en helt fantastisk gjeng som har stått på dag og natt for å levere resultater. Med skolebesøk, medieoppslag og medlemskvelder har vi klart å fått beiset sjarken og endelig satt kursen riktig vei. Og det er ingen tvil: joik har sterkere kraft enn krutt, avslutter fylkeslederen spøkefullt.

Vi gratulerer Troms og Finnmark FpU med seieren!

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.