Hvordan kan du bidra i valgkampen?

Ønsker du å bidra i den kommende valgkampen, men vet ikke hvor du skal begynne? Her er noen forslag!

Bli med på skolebesøk

FpU besøker skoler over hele landet hver dag i skolevalgkampen. Det er ikke bare debattantene som spiller en viktig rolle. Enten man snakker med elevene, distribuerer materiell, kjører bilen, eller heier frem FpUeren i panelet, er alle bidrag like betydningsfulle.

Postkasseaksjon

Postkasseaksjonen er en enkel aksjon å delta i. Alt du trenger å gjøre er å kontakte ditt lokale FrP-lag og be om flyers, deretter ta en tur i nabolaget ditt for å dele dem ut.

Arranger medlemskveld

På skolene kommer vi til å møte mange engasjerte elever som er enige med vår politikk. Ved å arrangere medlemsaktiviteter i valgkampen, har man mulighet til å spørre disse elevene om de ønsker å bli med. Kanskje de til og med ønsker å melde seg inn og bli aktive.

En medlemskveld kan være alt fra en diskusjonskveld over pizza, til lasertag eller bowling. Ofte kan det være lurt å ha et introduksjonskurs om FpUs politikk når det kommer mange nye fjes.

Stå på stand

Noe av det beste man kan gjøre er å møte velgerne. Enten kan man arrangere egen stand, eller bli med sitt lokale FrP-lag å stå.

Ikke vær redd for å spørre

Spør din lokallagsleder eller fylkesleder om det er noe de trenger hjelp med. Det er alltid noe å gjøre, og de vil sette pris på initiativet.

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.