– Vi skal inn i regjering for å kutte skattene!

I helgen er det landsmøte i Fremskrittspartiet, hvor det er duket for mange viktige politiske diskusjoner. FpU er rett på sak, som vanlig.

Atle Simonsen, sentralstyremedlem i FpU, var en av de første talerne, og dundret til: – Hvilken klubb du er i skal ikke avgjøre hvor mye du skal betale i skatt. Skattelette skal gis til alle, og vi skal ikke kun gi fradrag og lettelser til de som betaler fagforeningsfradrag til LO, slo Simonsen fast.

Fremskrittspartiet er det eneste partiet som kutter skatter og avgifter slik at det monner. For vanlige folk i arbeid går omtrent halvparten av inntekten i skatter og avgifter. I FrPs alternative statsbudsjett ville en vanlig familie spart hele kr 16 000 i skatter og avgifter – bare på et år!

– Vi kan ikke levere puslete skattelettelser. Folk skal kjenne i lommeboken at Fremskrittspartiet har kommet i regjering, sier Atle Simonsen.

Blant de viktige sakene på landsmøtet er også diskusjoner om sykelønn, kommunesammenslåing, skolepolitikk og selvsagt helse- og omsorgspolitikken.  Det er mange spennende taler og diskusjoner underveis, for å følge med på landsmøtet kan du se det live her:

https://frp.aventia.no/webtv/Play.aspx?view=live

 

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.