Vi er klare for valgkamp!

Formann i FpU, Bjørn-Kristian Svendsrud, talte i dag for FrPs Landsmøte på Gardermoen. Partiet går mot et meget spennende lokalvalg hvor FrP har mulighet til å få en hånd på rattet i mange kommuner. Svendsrud brukte muligheten til å snakke om flere politiske saker som er viktig for FpU.

Bjørn-Kristian startet talen sin med å snakke om kvinner som har reist til IS, og deres barn.

— Dersom man skulle hentet IS-barn hjem måtte det vært med en forsikring om at foreldrene blir igjen i all overskuelig fremtid. Foreldre til IS-barn er ikke først og fremst foreldre, de er hardnakka terrorister og ikke velkomne i Norge! konstaterer Svendsrud.

Norsk olje og gass skal ikke stoppes, den skal utvikles
Bjørn-Kristian fortsatte med et oppgjør med miljøbevegelsen sin skremmende symbolpolitikk, hvor de tar til orde for å skru av kranen i olje- og gassindustrien.

— Fremtiden vil fortsatt ha bruk for olje og gass. Det trengs for å produsere mobilen vår, el-bilen til naboen og matemballasje. Norge står for den reneste olje- og gassproduksjonen i verden, og verdens land må fase ut kull på veien mot et fornybart samfunn. Da er det ren galskap å tro at en slutt for norsk olje og gass er det enkle svaret på det kompliserte spørsmålet, sa FpUs formann.

— Faktum er at dette er en politikk som er skadelig for norsk velferd, for klimaet og ikke minst for Europas energitilførsel. Norsk olje og gassproduksjon skal ikke stoppes, den skal utvikles, slo Svendsrud fast til stor applaus fra salen.

FpU er klare for valgkamp
FpUs formann brukte også muligheten til å snakke om den kommende valgkampen og FpUs viktigste saker. Han slo også fast at FpU er klare for å stå opp for de som skaper arbeidsplasser og gode velferdstjenester.

— Nå skal vi inn i et kommunevalg, og vi skal stå opp for de som skaper. Private barnehager har spart samfunnet for to milliarder kroner hvert eneste år siden barnehageforliket, de leverer gode tjenester hvor foreldre og ansatte gjerne er mer enn fornøyd, sa Bjørn-Kristian.

— Er det viktigste at folk ikke tjener penger, eller at bestemor får valgfrihet og at barnet ditt får en god barnehage? spurte Bjørn-Kristian.

Frihet til folket
Svendsrud avsluttet talen med å si at folk fortjener mer frihet og valgfrihet i hverdagen.

— Landets eldre fortjener verdighet gjennom trygghet og valgfrihet. Landets elever fortjener fritt skolevalg. Og landets innbyggere fortjener en kommune som ikke krever inn skatt fordi kommunepolitikerne har prioritert dårlig over tid, avsluttet formannen.

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.