FrP ut av regjering

FrPs landsstyre ble i dag innkalt til ekstraordinær orientering. Partileder Siv Jensen informerte landsstyret om at hennes anbefaling er å trekke Fremskrittspartiet ut av Solberg-regjeringen.

Det er viktig for meg å understreke at vi etter 6 år og 6 måneder har fått enormt med mange og gode gjennomslag. I 40 år drømte vi om å øke frikortgrensen, fjerne arveavgiften, redusere skatter og avgifter, innføre dyrepoliti og at obligatorisk kjøreopplæring blir gyldig fravær i videregående opplæring. FpU har kjempet for liberaliseringen av taximarkedet, for rusreformen og at Norge skal bli et friere og tryggere samfunn. Det har vi klart.

Når Fremskrittspartiet nå går ut av regjering er det fordi våre tillitsvalgte, folkevalgte og velgere ikke lenger kan se et tydelig FrP-stempel i regjeringen. Det er viktig å være tro mot seg selv, og derfor går nå Fremskrittspartiet i opposisjon.

FrP skal være et samlet opposisjonsparti, men mener fortsatt at det mest naturlige er at statsministeren fremdeles skal være Erna Solberg.

Dette endrer ingenting for Fremskrittspartiets Ungdom. Vi skal være en tydelig røst som samler unge liberalister i troen på et bedre samfunn gjennom mindre stat og mer frihet for folk flest. Slik vi alltid har gjort.

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.